Szkoła Podstawowa w Brojcach

Szkoła Podstawowa w Brojcach

72-304 Brojce ul. Długa 19

 

tel. 91 386 11 16

 

email: sp.brojce@brojce.net.pl

 

ePUAP: /SPBrojce/SkrytkaESP

 

https://www.facebook.com/SU-Brojce-106630704405580

 

Statystyki

  • Odwiedziło nas: 1066382
  • Do końca roku: 245 dni
  • Do wakacji: 52 dni
Jesteś tutaj:
  1. Start
  2. Jadłospis

Jadłospis

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

                                                              ROK SZKOLNY 2023/2024

06- 05-  2024 r.    Poniedziałek

Spaghetti, sos boloński z parmezanem, kompot.

 

07- 05-2024 r.   Wtorek

Filet z morszczuka, ziemniaki puree, surówka z kiszonej kapusty, kompot. 
 

 

 08- 05- 2024 r.  Środa

 Zupa krupnik ,,kaszotto’’ z żeberkiem wieprzowym, pieczywo.

 

09- 05- 2024 r.   Czwartek                      

Sznycel z kurczaka, ziemniaki puree, sałatka ,, wiosenna ‘’kompot wieloowocowy.  

 

10- 05-2024 r.   Piątek

Zupa żurek staropolski z jajkiem, pieczywo.

 

....................................................................................................................................                                                                                                                        

13- 05- 2024 r.   Poniedziałek

Kluski śląskie, sos z karkówki, surówka z kiszonej kapusty, kompot wieloowocowy. 

 

 

 14- 05- 2024 r.    Wtorek

Fasolka po bretońsku, pieczywo, kompot.

 

15- 05- 2024 r.   Środa

Zupa kapuśniak z kaszą jęczmienną i żeberkiem wieprzowym, pieczywo.

 

16- 05- 2024 r.  Czwartek

Udko trybowane w śmietanie, ryż prużony, sałatka wiosenna, kompot. 

 

17- 05- 2024  r.   Piątek

Zupa ogórkowa z wkładką, pieczywo. 

 

                                                                                                                                     SMACZNEGO!

................................................................................................................................................................................